Echipa noastră

Avocat Coordonator

Victor HĂBĂȘESCU

Victor Hăbășescu este un avocat experimentat, cu o carieră de succes în domeniul dreptului.
A absolvit Facultatea de Drept a Universității din București, promoția 1997 și a obținut, de asemenea, un Masterat în Dreptul Afacerilor la aceeași facultate, în 2010.
În timpul carierei sale, el a participat la numeroase conferințe juridice, cu accent pe dreptul penal al afacerilor și executarea silită. În afara acestor domenii, Victor Hăbășescu are experiență relevantă și în domeniul dreptului administrativ-fiscal, comercial și familiei.

Din 2001, Victor Hăbășescu lucrează ca avocat și are o experiență vastă în reprezentarea clienților săi în fața organelor de anchetă și instanțelor de judecată.
El a dobândit o reputație solidă și este cunoscut pentru profesionalismul și expertiza sa în domeniul dreptului.

Victor Hăbășescu vorbește fluent limba rusă și limba engleză.

Tel: +4 0723.533.350

e-mail: victor@habasescu-sca.ro

Avocat Asociat

Bogdan TINU

Bogdan Tinu este un foarte experimentat avocat pledant, cu o experiență profesională de peste 18 ani atât în fața instanțelor de drept comun (Judecătorii, Tribunale, Curți de Apel și Înalta Curte de Casație și Justiție) cât și în fața celor de arbitraj.

Specializat în dreptul familiei, Bogdan Tinu oferă clienților săi asistență în cazuri de divorț, exercitarea autorității părintești (încredințare minori), partaj și în procese privitoare la prevenirea și combaterea violenței domestice (ordin de protecție).

Experiența sa diversificată ca avocat pledant include, printre altele, litigii de dreptul muncii, și litigii comerciale, unde a reprezentat clienți într-o gamă largă de industrii, inclusiv construcții și imobiliare.

Ca membru al Baroului București din anul 2005, Bogdan Tinu este un avocat cu o reputație excelentă, bazată pe profesionalism, încredere și rezultate remarcabile. Vorbește limba engleză.

Tel: +4 0762 205 080

e-mail: bogdan@habasescu-sca.ro

Avocat Asociat

Dumitru TOCARU

Are o vastă experiență în dreptul societar, sub toate aspectele sale, în legătură cu procedurile: de înființare şi de modificare a actelor de constituire, de fuziuni şi achiziții, de dizolvare şi lichidare, precum şi cu activități societare curente. Are, de asemenea, experiență în probleme de colectare a debitelor de la persoane juridice în cadrul procedurii amiabile pre-litigioase, precum și în procedurile judiciare; o bogată experiență și expertiză profesională cu privire la problemele de imigrație și cetățenia română; experiență în domeniul proprietății intelectuale privind înregistrarea și protecția mărcilor.

Tel: +4 0746 634 123

e-mail: dumitru@habasescu-sca.ro

Call Now Button