Acasa

Despre noi

Societatea Civilă Profesională de Avocatură Hăbășescu și Asociații

Societatea Civilă Profesională de Avocatură Hăbășescu și Asociații a luat ființă ca urmare a asocierii, la începutul anului 2022, a 3 avocați definitivi, profesioniști ai dreptului, dedicați profesiei: Victor Hăbășescu, avocat coordonator, membrul a Baroului București din anul 2001, Bogdan Tinu, avocat asociat, membru al Baroului București din 2005 și Dumitru Tocaru, avocat asociat, membru al Baroului București din anul 2019.

Asocierea a fost un pas firesc în evoluția profesională a avocaților din cadrul echipei dat fiind că a existat o conlucrare profesională pentru o perioadă lungă de timp anterior înființării S.C.A. Hăbășescu și Asociații, iar acest lucru a dus la crearea unor legături stabile, verificate în timp.

În plus, asociații fondatori, pe parcursul conlucrării profesionale au dezvoltat anumite abilități profesionale specifice fiecăruia, ceea ce conduce la asigurarea unor servicii pluridisciplinare pentru clienți.

19 years of experience

Email

office@habasescu-sca.ro

DEDICARE SI PROFESIONALISM

Clientul nostru este
prioritatea noastră

Acordăm importanță tuturor posibilităților, resurselor, ideilor, obiectivelor și speranțelor clienților noștri, care să le permită, în primul rând, înțelegerea iar ulterior găsirea celor mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Considerăm că pentru a găsi o soluție pentru o problemă, aceasta trebuie mai întâi identificată corect, la fel ca în cazul deplasării pe o rută necunoscută, când pentru a ajunge la destinație, prioritar trebuie identificată poziția unde vă aflați. Depunem eforturi pentru clarificarea datelor problemei, așa încât sa vă ghidăm pe drumurile întortocheate ale legislației.

Clientul nostru este prioritatea noastră așa încât va beneficia de sfaturile noastre, asigurându-i-se o asistență adecvată, rapidă și competentă.

Societatea Civilă Profesională de Avocatură Hăbășescu și Asociații

Contactați-ne acum pentru servicii profesionale!

Call Now Button